Agenda

Datum Plaats Podium Land
08/09/17 Wittem Kloosterbibliotheek Netherlands
Tijd: 16:00. Fenna Ograjensek en pianist Robert Weirauch verzorgen het openingsconcert (voor genodigden!) voor de Kunstdagen Wittem.
Tour: Koco in de wolken
10/09/17 Venlo Viva Classic Live Netherlands
Tijd: 12:00. Adres: Markt. Koco in de wolken: muziektheatervoorstelling voor kinderen van 2 tot 102! workshops en voorstelling tijdens Viva Classic Live
11/09/17 Wittem Kloosterbibliotheek Netherlands
Tijd: 09:30. Koco in de wolken (zie muziekproducties) Besloten voorstelling ivm Kunstdagen Wittem
24/09/17 Elsloo Kasteel Elsloo Netherlands
Tijd: 19:30. Castello Classico Fenna is te gast bij een avondvullend concert van Ivo van der Bijl in de kasteeltuin van kasteel Elsloo. Er is ook gelegenheid om van te voren te dineren.
01/10/17 Heerlen Parkstad Limburg Theater Netherlands
Tijd: 15:00. Is ’t gein plaetje? (Fenna Ograjensek, Jack Vinders en Tutta Musica Voerendaal) Aanvang: 15:00 uur THEATER HEERLEN – RABOzaal Sterrang: € 15,00 Rang 1: € 12,50 Rang 2: € 10,00 Rang 3: € 10,00 Rang 4: € 10,00 Bestel Leedjes euver ’t Limburg van de opa, van mam en van mich! Dit jaar bestaat Limburg 150 jaar. Deze historische mijlpaal inspireerde Fenna Ograjensek, Jack Vinders en Tutta Musica Voerendaal om een mooie familievoorstelling te maken over al het moois dat onze provincie te bieden heeft. Plaetjes van vroeger én plaetjes van nu De kinderen en jongeren van Tutta Musica vertellen over hun Limburg en duiken de geschiedenis in. Wat is echt Limburgs? Wat maakt de provincie zo bijzonder? Hoe was het vroeger? En hoe kijken we anno 2017 naar Limburg? Aan de hand van mooie plaetjes brengen ze onze provincie in beeld en samen met Fenna en Jack zingen zij bekende plaetjes uit en over Limburg. Plaetjes van vroeger én van nu. Van Rowwen Hèze, Toon Hermans, Sjef Diederen, de Schintaler en Beppie Kraft, maar ook de mooiste luisterliedjes en indrukwekkende muziek uit de oorlogsjaren. Een feest van herkenning voor jong en oud. Tutta Musica Voerendaal Tutta Musica is een Jeugdkoor uit Voerendaal met circa 60 leden in de leeftijd van 6 tot en met 25 jaar. In 2014 won het koor de landelijke korenwedstrijd van de Efteling, leverde Tutta Musica een muzikale bijdrage tijdens de viering van 70 jaar bevrijding in Parkstad en zongen de jongens en meiden tijdens een uitverkochte kerstshow van Jack Vinders. In 2015 en 2016 trok het koor uitverkochte zalen met The Passion. Een voorstelling die mede door de jeugd zelf werd gemaakt en waarvoor het koor de Strous Cultuurprijs in ontvangst mocht nemen. Vanaf 2016 heeft Tutta Musica ook een koor voor volwassenen! Dit nieuwe koor, Tutta Mamma, zal eveneens een muzikale bijdrage leveren aan deze verrassende voorstelling. Buy Tickets
Tour: A Child said: What is the grass?
14/10/17 NTB NTB Netherlands
Fanfare DSS Aarlanderveen heeft een compositie opdracht gegeven aan Rob Goorhuis om een stuk te componeren voor sopraan Fenna Ograjensek en fanfare. Het resultaar is ‘A child said: What is the grass’. Tijdens dit concert wordt dit werk ten gehore gebracht!
15/10/17 Mechelen ntb Netherlands
Tijd: 14:30. Fenna is soliste tijdens het concert van Mannenkoor Lauwerkrans Mechelen.
22/10/17 Roermond Oranjerie Netherlands
Tijd: 20:00. Fenna is soliste bij twee aan de LBM concours deelnemende verenigingen: Fanfare Maasbracht-Beek: The Lost Labyrinth Harmonie Mheer: Angels in the Architecture
28/10/17 Horn MFC De Postkoets Netherlands
Tijd: 20:00. Fenna is soliste tijdens het Jubileumconcert van dirigent Frans Hendrikx bij Harmonie de drie horens te Horn.
03/11/17 Wijlre Wielderhoes Netherlands
Tijd: 19:00. Galaconcert met de harmonie van Wijlre en Gerald van Gemert.
04/11/17 Wijlre Wielderhoes Netherlands
Tijd: 19:00. Galaconcert met de harmonie van Wijlre en Gerald van Gemert.
Tour: A Child said: What is the grass?
05/11/17 Alphen a/d Rijn Parktheater Netherlands
Tijd: 12:00. Fenna brengt het nieuwe stuk van Rob Goorhuis “What is the grass” ten gehore met DSS Aarlanderveen. Concert om 12 of 14 uur.
05/11/17 Heerlen Parkstad Limburg Theater Netherlands
Tijd: 20:00. Fenna is soliste met het KHM Pancratius en de Philharmonie Bocholtz. Op het programma staan oa. de grote werken van Verdi!
Tour: A Child said: What is the grass?
12/11/17 Enschede Muziekcentrum Netherlands
Tijd: 16:30. Fenna brengt het nieuwe stuk van Rob Goorhuis “What is the grass” ten gehore met DSS Aarlanderveen.
Tour: Wenn ich in deine Augen seh’
26/11/17 Venlo Domani Netherlands
Tijd: 16:00. In dit programma worden de twee beroemdste liederencycli van Robert Schumann, “Dichterliebe” en “Frauenliebe und –leben” ten gehore gebracht. Voor het eerst worden de cycli vertolkt op één avond. Sopraan Fenna Ograjensek, bariton Sef Thissen en pianist Roger Braun nemen u mee in het leven van Robert en Clara Schumann. Niet alleen via Schumanns prachtige muziek, maar ook via een op de werkelijkheid gebaseerd verhaal van schrijver Frans Pollux. De liefde die Robert en Clara voor elkaar voelden was namelijk een verboden liefde. Tegelijkertijd was deze liefde zo sterk, dat Robert en Clara hun samenzijn via de rechter afdwongen. Het lukte, na jarenlang smachten, in 1840. De beide liederencycli ontstonden in datzelfde jaar. Wat hebben de cycli met elkaar gemeen? Welke rol speelt Schumanns eigen verboden liefde? En is zijn zelfmoordpoging, 14 jaar later tijdens carnaval, al terug te horen in de muziek? Waar verboden liefdes toe leiden wordt vanavond duidelijk. Buy Tickets
30/12/17 NTB NTB Netherlands
Sylvesterconcert met het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade olv Guido Swelsen.

Aanmelden: RSS | iCal